Skip to main content

Werkwijze branding

Een ontwerp van je logo of branding moet helemaal bij jou en de identiteit van jouw bedrijf passen. Dit is een proces dat ongeveer 6-8 weken duurt. De duur is afhankelijk van welk pakket je kiest. Om een duidelijk beeld te schetsen wat je kan verwachten staat hieronder de werkwijze. Aan de hand van jouw wensen zal ik een offerte maken.

1. Kennismaken

Na het akkoord op de offerte plannen we een (online) kennismaking in. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wil ik bij de kennismaking alles weten over jouw wensen en jouw bedrijf.

2. Moodboard

Na de kennismaking vraag ik jou om een moodboard te maken van de stijl die jou aanspreekt. Daarna zal ik dat vertalen in jouw nieuwe logo/branding.

3. Ontwerpen

Als de stijl duidelijk is, ga ik aan de slag met het ontwerp.

4. Contact

Zodra ik het hele plaatje heb, zoek ik weer contact en zal ik mijn ontwerp voorleggen. Op het logo zitten 2 correctie rondes. 

5. Fine tuning

Als er na het contact nog aanpassen gedaan moeten worden zal ik het ontwerp nog even fine tunen. 

6. Eind resultaat

Als jij net zo enthousiast ben als ik dan is het voor mij geslaagd.

Na de betaling zal je het logo (in verschillende formaten) en eventuele andere producten ontvangen.

Wat ontvang je

Met jouw nieuwe branding ben je klaar om jouw droomklanten aan te trekken. In de logo- of brand style guide staat alle informatie waar jouw logo of branding uit bestaat. Zo heb je een handig overzicht om jouw branding overal door te voeren.

Werkwijze branding