Skip to main content
stationery

Stationery

Rosalie Design Studio is gespecialiseerd in moderne stationery voor bruiloften.

Ik combineer handgetekende illustraties, een selectie luxe papiersoorten en hoge kwaliteit drukmethoden om een tijdloos product te ontwerpen dat authentiek is. Mijn stijl is modern chic met een minimalistische uitstraling. De stationery wordt met veel zorg ontworpen, zodat het past bij jullie love story.

Stationery

Rosalie Design Studio is gespecialiseerd in moderne stationery voor bruiloften.

Ik combineer handgetekende illustraties, een selectie luxe papiersoorten en hoge kwaliteit drukmethoden om een tijdloos product te ontwerpen dat authentiek is. Mijn stijl is modern chic met een minimalistische uitstraling. De stationery wordt met veel zorg ontworpen, zodat het past bij jullie love story.

Werkwijze

Hieronder staat beschreven wat je kan verwachten om jullie stationery te laten ontwerpen.

1. Inspiratie

De eerste stap is om te kijken wat voor ontwerp je mooi vindt. Kijk bijvoorbeeld in magazines, Instagram of Pinterest voor inspiratie. Het kan helpen om een moodboard te maken van type kaarten, lettertypes en kleuren. 

2. Contact

Als je duidelijk voor je hebt wat voor soort kaart je wil, dan kan je contact opnemen via het contactformulier. Zet in je bericht zo specifiek mogelijk jullie wensen, dan kan ik zo goed mogelijk een offerte maken. Je e-mail zal binnen 2 dagen beantwoord worden.

3. Kennismaking

Na akkoord op de offerte plannen we een (online)kennismakingsgesprek in. Hierin bespreken we tot op detail hoe jullie droom stationery moet worden. Na de kennismaking wordt vaak de offerte nog wat aangepast. Bij akkoord van de offerte vraag ik een aanbetaling van 50%.

4. Ontwerpen

Nu begint het proces waar ik van houd, namelijk jullie droom stationery ontwerpen. Wanneer ik een ontwerp heb dat past bij jullie verhaal, zal ik deze digitaal aan jullie voorleggen en feedback vragen. Daarna zal ik eventuele aanpassingen doen, zodat het ontwerp helemaal perfect is.

5. Proefdruk

Als het ontwerp in de smaak valt en een akkoord gegeven wordt op het ontwerp, laat ik van de kaart een proefdruk maken bij de drukker. De proefdruk ontvang je via de post. Zo krijg je een indruk hoe de kaart er uit komt te zien.

6. Bestellen & Verzenden

Als je enthousiast bent over de proefdruk, dan krijg je een factuur voor de betaling. Daarna laat ik het gewenste aantal kaarten drukken. Voordat ik de bestelling naar jullie stuur check ik het eerst. Nu kan je weer wat afstrepen van de checklist!

Tijdsduur

Hoe lang duurt het proces?

Dat hangt af van meerdere factoren zoals; design, drukmethode, aantal verschillende ontwerpen etc. Hieronder staat een indicatie.

Uitnodingen

3-5 weken + verzenden

Borden

1,5-2  weken + verzenden

Trouwlijn

5-8  weken + verzenden

Style Guide

De uitnodigingen zullen een sneak peek geven van het thema van de bruiloft. De Style Guide geeft verschillende opties weer waar je uit kan kiezen om tot een ontwerp te komen. De Style Guide helpt ook om de offerte zo gedetailleerd mogelijk te maken. 

Investering

Alle ontwerpen en aanvragen zijn uniek, daarom wordt er een offerte gemaakt op basis van jullie wensen. De meeste klanten geven 450-750 euro uit aan hun uitnodigingen. Klanten die kiezen voor uitnodigingen met on the day stationery geven 550-1700 euro uit. Het bedrag hangt af van veel factoren zoals: het aantal, papiersoort, drukmethode en extra toevoegingen aan de uitnodigingen.

Klaar om jullie droom stationery te laten ontwerpen?

Blije bruidsparen

 • Wij hebben onze ‘save the date’ kaarten laten maken bij Myrthe. Ze zijn super mooi geworden & een hele fijne samenwerking.
  Heel erg bedankt!

  – Iris & Teun
 • Ontzettend blij met de kaarten en het welkomsbord die Rosalie voor ons ontworpen heeft! Naast dat ze onze wensen heel goed heeft vertaald, denkt ze ook goed mee om ons idee nog beter tot uiting te laten komen. Ik zou Rosalie zeker aanraden als je een persoonlijk ontwerp wil voor je wedding stationery!

  – Michelle & Robbin
 • Wij hebben alles voor onze bruiloft bij Rosalie Design Studio laten maken en wat zag het er prachtig uit!

  De samenwerking was heel fijn. Ze dacht goed mee in alles en gaf haar eigen twist eraan wat resulteerde in iets unieks en een enorm mooie styling wat passend is bij ons! Ze liet veel elementen in haar werk terugkomen waardoor alles leek als 1 prachtig geheel. Myrthe is een topper en we zullen haar zeker onthouden.

  Bedankt Myrthe!

  – Naomi & Jens